Træfældning

Professionel Træfældning I Hele Nordsjælland

Hos CND Gruppen har vi mere end 25 års erfaring med fældning af træer. Vi er eksperter på området og har kendskab til adskillige teknikker, sådan at en opgave aldrig er ude for rækkevidde. Vi bruger en lift, når det er muligt, for at udføre den mest sikre træfældning vi kan, men vi kan også klatre når det er trængt og fælde træet bid for bid fra top til bund. Det kræver specialviden, en sikker hånd og mange års erfaring for at udføre alle former for træfældninger og træbeskæringer professionelt, effektivt og sikkert.

Ingen træer er for store eller for små

Der kan være mange årsager til at et træ fældes. Det kan blot være en træbeskæring for at få mere lys og en pænere krone på dit træ, men det kan også være en topkapning, hvis træet anses som usikkert og f.eks. kan blæses omkuld. Alle former for fældninger, beskæringer eller topkapninger kan vi udføre på alle slags træer, både store og små, i byen og på landet og til både private og erhverv. Det gælder både enkeltstående træer og hele skove – vi udfører altid arbejdet sikkert, effektivt og professionelt.

Din lokale ekspert i hele Nordsjælland

Hvis du som privat eller erhverv skal bruge en professionel til enten et større eller mindre projekt med træfældninger, så er vi altid glade for at tilbyde vores hjælp. Med mere end 25 års erfaring med alle former for træfældning, topkapninger, træbeskæringer mm., er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Har du spørgsmål eller du interesseret, så kontakt os på tlf.: 27 57 62 75 eller på mail: info@cndgruppen.dk. Vi er altid klar til at rådgive og hjælpe og tilbyde vores specialviden til kunder!

Ring på

27 57 62 75

Ring Og Få Et Uforpligtende Tilbud
På Din Træfældningsopgave I Dag

Eller skriv til os her