Om Os

Fra vores base is Nordsjælland tilbyder CND Gruppen alt indenfor havearbejde, anlægsopgaver, nedrivning og malerarbejde. For tiden arbejder vi primært i Gentofte, Hellerup, Lyngby, Charlottenlund, Skodsborg, Klampenborg, Ølstykke, Espergærde og Helsingør, men vi kører naturligvis over hele Sjælland og også i København.

CND Gruppen ApS er et samarbejde mellem Entreprenør Nicklas Lund og Carsten Jørgensen fra Krøjerup Entreprise samt Malermester Daniel Thomsen fra Malerfirmaet Fornyelse.

Sammen kan vi tilbyde en total haveservice. For eksempel kan vi...

Fordelen er altså at et firma kan klare hele opgaven. Det sparer både tid og penge.

Tilsammen har vi mange års erfaring i branchen. Vi elsker arbejdet i haven og skoven og vores mål er altid at levere et flot resultat du bliver glad for.

Hvis du har brug for et solidt havefirma i Nordsjælland, så kontakt os i dag. Vi tilbyder alt indenfor malerarbejde, havearbejde, nedrivning, træfældning og små anlægsopgaver. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

Hvis du vil vide mere og se hvad vi går og arbejder med til dagligt, kan du også både finde og følge os på Facebook og Google.

Ring på

27 57 62 75

What People Say

Testimonials

Ring Og Få Et Uforpligtende Tilbud På Din Nedrivningsopgave I Dag

Eller skriv til os her