Havearbejde

En pæn have giver glade dage

Det er altid rart at have en have, der er pæn. Bare tænk på de mange sommerdage hvor varmen trænger til, solen skinner og vinden er en dejlig, stille brise – hvem vil ikke side i sin have og nyde vejret med en lækker kold drink her? Det vil de fleste af os nok, men dit humør kan hurtigt ændre sig, hvis du kommer ud til en uplejet havet, der ser helt uharmonisk ud.
Hos CND Gruppen er vi eksperter inden for alt havearbejde og kan netop hjælpe dig med at få en harmonisk, rar have, uden at du selv skal tænke på at passe den!

Vores løsninger

Som din lokale havemand i enten Gentofte, Espergærde, eller hvor du befinder dig i Nordsjælland, så kan vi levere alle slags haveservice så din have altid er velholdt og plejet. Det mest typiske havearbejde vi udfører, er bl.a.:

Vi kan give den komplette pasning, pleje og vedligeholdelse af din have, så den altid er pæn og rar at befinde sig i.

Din lokale havemand i Nordsjælland

Vi er altså eksperter med alt havearbejde og har nu haft vores hænder i det grønne i 30 år. Vi er stolte af at kunne dele vores specialviden med private og kunde i erhverv. Din haveløsning bestemmer du helt selv, og du har også mulighed for at indgå i en aftale om havearbejde med os. Her bestemmer du selv omfanget af arbejdet og hvor ofte, du vil have vi skal komme udføre arbejdet. Din faste aftale kan altid tilpasses og opsiges efter behov. Er du interesseret eller har du mulige spørgsmål, så er vi altid glade for at kunne hjælpe og vejlede vores kunder. Du kan kontakte os på tlf.: 27 57 62 75 eller på mail: info@cndgruppen.dk.

Ring på

27 57 62 75

Ring Og Få Et Uforpligtende
Tilbud På Dit Havearbejde I Dag

Eller skriv til os her