Fliserens

Slip for at skifte dine havefliser ud

At have en have med fliser har altid set attraktivt ud. Men det kræver også, at du tager dig af dine fliser, for ellers bliver de ramt af flisepest. Før du tænker, at du skal skifte dine fliser ud, så er der faktisk en bedre løsning: få en professionel fliserens! Efter en fliserens bliver dine havefliser så gode som nye, og de slipper for flisepesten.

Hvorfor skal du have renset dine fliser?

Der er mange gode grund til at få dine fliser renset, og der er ligeså vel gode grunde til at få det gjort af en professionel. Når dine fliser ikke bliver renset i lang tid, begynder alger og ukrudt at samle sig, som egentlig er skadelige for fliserne, som i sidste ende kan flække og sprække. Den øgede fugt på dine fliser gør dem også mere glatte, så udover æstetikken af fliserne, der bliver ødelagt af alger og ukrudt, så kan det også blive lidt irriterende eller farligt at gå på. Derfor er det også vigtigt at vælge professionelle arbejdere til at udføre din fliserens, da det forkerte udstyr og de forkerte tryk kan ødelægge og sprække dine fliser. Hos CND Gruppen er vi eksperter i alt anlægsarbejde og har udført massevis af fliserens, hvor vi altid kommer helt til bunds og fjerner alle alger og ukrudt sikkert og effektivt.

Hvad er flisepest og hvorfor opstår det?

Flisepest opstår når en lav-art finder grobund i flisernes algebelægning og i revnerne mellem fliserne. Det giver en glat og uæstetisk overflade, da flisepesten ligner en kombination af fugleklatter og gamle tyggegummi, som er smidt over det hele. Derfor er det vigtigt at få dine fliser renset så du kan have en pæn og sund have igen. For at undgå at flisepest opstår igen inden længe, så tilbyder vi at imprægnere dine flisers overflade efter at have renset dem helt rene. Sådan forsegler du flisernes overflade igen, så snavs, alger, flisepest osv. har svært ved at sætte sig.

Din lokale havearbejder i Gentofte og omegn

Hos CND Gruppen er vi eksperter inden for alt have- og anlægsarbejde, og vi er stolte af at kunne trække på 30 års erfaring, så vi kan tilbyde dig det bedste resultat til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder vores specialviden i hele Nordsjælland til både private og erhverv, men kører sagtens også ud til resten af Sjælland og til København. Trænger dine fliser til at blive renset grundigt, professionelt og sikkert, eller har du spørgsmål, så kontakt os på tlf.: 27 57 62 75 eller på mail: info@cndgruppen.dk.

Ring på

27 57 62 75

Ring Og Få Et Uforpligtende Tilbud På Fliserens I Dag

Eller skriv til os her