Anlægsarbejde

Din lokale anlægsgartner i Nordsjælland

Hos CND Gruppen er vi specialister inden for haveanlæg og anlægsarbejde. Vi trækker på mange års erfaring og ekspertise, efter at have haft vores hænder i det grønne arbejde i 30 år nu. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores anlægsgartneres ekspertise til både private og erhverv i hele Nordsjælland. Vi arbejder primært i Gentofte og Espergærde for tiden, men vi kører sågar også over hele Sjælland og til København.

Ingen opgaver er for stor eller for små

Vi tager imod alle udfordringer, både store og små, og udfører altid anlægsarbejdet ud fra jeres individuelle behov og ønsker. Vi tilbyder alt slags anlægsarbejde, såsom haveservice, ejendomsservice, træfældninger og lignende, men de mest typiske opgaver, der går igen, er beplantninger, bl.a.:

Vi hjælper gerne med at finde de planter, der passer bedst til jeres have og behov, så både en naturhave eller noget mere eksotisk ikke er ude for rækkevidde.

Få et uforpligtende tilbud

Lige meget hvor du befinder dig i Nordsjælland eller resten af øen, så kan vi levere netop det anlægsarbejde, du leder efter – både præcist, kvalitetsrigt og til konkurrencedygtige priser. Har du spørgsmål eller du interesseret kan du kontakte os på tlf.: 27 57 62 75 eller på mail: info@cndgruppen.dk. Vi er altid klar til at rådgive og hjælpe og tilbyde vores specialviden til kunder!

Ring på

27 57 62 75

Ring Og Få Et Uforpligtende Tilbud På Din anlægsarbejde I Dag

Eller skriv til os her